2009 m. rugpjūčio 31 d., pirmadienis

Noriu būti sveikas


Kiekvienais metais vasara džiugina šiltais orais, žalia gamta ir gera nuotaika. Vasarą darželius lanko nedidelis vaikų būrys. Tėvai - pagrindiniai vaiko ugdytojai, tačiau svarbų vaidmenį vaiko pasaulyje atlieka ir darželio darbuotojai. Tai pirmoji visuomeninio auklėjimo įstaiga, kurios pareiga - suteikti vaikui vertybines orientacijas, parengti jį tolimesniam gyvenimui, ugdyti sveikos gyvensenos įgūdžius.

Rugpjūčio mėn. Utenos rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro darbuotojos mokykloje - darželyje ,,Gandrelis'', lopšelyje - darželyje ,,Voveraitė'' ir lopšelyje - darželyje ,,Želmenėlis'' organizavo renginį ,,Noriu būti sveikas''.

Renginio metu buvo kalbama, diskutuojama ką daryti, kad būtum sveikas ir stiprus. Daugelis sakė, kad reikia valgyti daug daržovių bei vaisių, sportuoti, valyti dantukus, plauti rankas. Vaikai darė rytinę mankštą, kartu su auklėtojomis pasiskirstę į komandas dalyvavo estafėčių rungtyse. Drąsiausi vaikučiai deklamavo eilėraštukus, dainavo, pūtė balionus, skambant muzikai linksmai šoko. Mažieji stebino savo judrumu, išmone, žavėjo nuoširdumu. Visiems susirinkusiems - pateiktas klausimas: Kas nieko nekainuoja? O juk šypsena nieko nekainuoja! Laimėtojams buvo įteikti padėkos raštai, ženkliukai.

Nuoširdžiai dėkojame darželių direktoriams bei jų kolektyvams už šiltą priėmimą. Tikimės nuoširdaus bendradarbiavimo ir ateityje, nes VAIKAI -didžiausia gyvenimo vertybė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą